Insomnio

God's own musicians #3
za 14 dec / 20:15
za 14 dec ’24
20:15
  • za 14 dec ’24
    20:15
    Amare Studio

Voor Insomnio is het geluid van vogels al jaren inspiratiebron voor programma’s die elke keer weer resulteren in verrassende concerten met nieuwe en bestaande werken. Zij presenteren deze concerten onder de titel 'God’s own musicians', vrij naar de uitspraak van Olivier Messiaen.

Programma

Jacob ter Veldhuis What is wrong with you?
Seung-Won Oh Vanapriya, beloved forest 
Jonathan Harvey Birdconcerto with pianosong

In God’s own musicians #3 verrijken de geluiden van vogels niet alleen de complexe hedendaagse muziek, ze dragen ook bij aan de toegankelijkheid van een genre dat vaak als weerbarstig wordt ervaren. In die zin zijn de vogels en de vogelgeluiden in het programma zowel inspirator voor de componisten Jonathan Harvey en Seung-Won Oh als gids voor het publiek.

Insomnio complementeert het programma met een nieuw werk van Jacob ter Veldhuis en juxtapositioneert met diens werk geluiden van de gekste vogel — de mens.

De drie composities samen vormen een intrigerend palet rond verbinding tussen mensen, tussen mens en omgeving en tussen de mens en zichzelf.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Insomnio
Ulrich Pöhl dirigent
Laura Sandee piano