Meer over Amare

Op de bres voor de cultuursector met Amare Gym

Afgelopen woensdag gingen voor even de heupen los in Amare. Amare werd namelijk tijdelijk omgetoverd tot Amare Gym! Hiermee deden we mee aan de landelijke actie om aandacht te vragen voor de nijpende situatie in de culturele sector.

Lees verder

Theater tijdelijk gesloten in verband met coronamaatregelen

De op vrijdagavond 14 januari afgekondigde nieuwe coronamaatregelen betekenen helaas dat ons theater in ieder geval gesloten zal blijven tot en met 25 januari. Lees hier meer.

Lees verder

Kaartverkoop Februari Festival van start

Van woensdag 23 t/m zondag 27 februari presenteren we de feestelijke eerste lustrumeditie van het jaarlijkse Februari Festival, dat dit jaar in het teken staat van de Oostenrijkse componist Franz Schubert (1797-1828).

Lees verder

Holland Dance Festival | 3 t/m 19 februari

Van 3 tot en met 19 februari 2022 staat Den Haag in het teken van de internationale dans. Gedurende drie weken opent Holland Dance Festival voor de achttiende keer een venster op de internationale danswereld. 

Lees verder

Voorstellingen A Christmas Carol geannuleerd

Tot onze grote spijt hebben Amare, De Dutch Don't Dance Division en Residentie Orkest Den Haag vandaag in gezamenlijk overleg besloten om de voorstellingen van A Christmas Carol van 25 t/m 29 december 2021 te annuleren.

Lees verder

Een veilig theaterbezoek

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staan in deze tijd natuurlijk voorop. Lees hier meer over de maatregelen rondom je bezoek aan Amare en de Nieuwe Kerk.

Lees verder
van 7