Meer over Amare

Amare gaat de lucht in wegens herstelwerkzaamheden

Ja, dat lees je goed: Amare gaat de lucht in! Omdat de Concertzaal een paar millimeter meer is gezakt dan verwacht, wordt de zaal op 1 en 2 augustus twee centimeter de lucht in gehesen voor herstelwerkzaamheden.

Lees verder

Amare behaalt BREEAM duurzaamheidscertificaat

Op 3 maart 2022 werd het BREEAM NL Nieuwbouw en Renovatie Oplevercertificaat voor Amare officieel vrijgegeven! Amare behaalde een score van 79,21 procent, goed voor een BREEAM Excellent-certificering.

Lees verder

Terugblik openingsweekend Amare

Van 19 t/m 21 november openden wij toch onze deuren met een aangepast introductieprogramma. Het werd een verrassend feestje vol met muziek in alle stijlen, dans, swingende hits, street art, circus en nog veel meer.

Lees verder

Meer dans in Amare met Fonds Internationale Dans

Dansorganisaties in Den Haag bundelen de krachten voor meer internationale dans in Amare

Lees verder

Terugblik Open Huis

Ruim 5.000 bezoekers mochten wij afgelopen weekend verwelkomen in Amare! Ook al was het gebouw van binnen nog niet helemaal af, toch kwamen jullie in groten getale een kijkje nemen en sfeer proeven.

Lees verder

Koninklijk Paar bij feestelijke overdracht Amare

Op donderdagavond 2 september hadden wij bijzonder bezoek! Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima waren aanwezig bij de feestelijke overdracht van Amare. Tijdens deze avond droeg de gemeente Den Haag Amare over aan alle bewoners. 

Lees verder
van 3