Klassieke muziek en opera in seizoen 24/25

Met trots presenteren wij ons programma klassieke muziek en opera voor seizoen 2024/2025! Een programma boordevol geliefde werken, ensembles en solisten. Zo speelt het Bach Collegium Japan Mozarts Requiem, neemt de Nederlandse Reisopera ons mee naar Ariadne auf Naxos van Strauss en mogen we wederom genieten van een pianorecital van de virtuoze broers Lucas en Arthur Jussen. Ons eigen huisgezelschap het Residentie Orkest presenteert wederom een prachtig programma vol hoogtepunten uit het symfonische repertoire - met als uitschieters de Alpensymfonie van Strauss en een concert rondom de 80ste verjaardag van Klaas de Vries.

Op bijna alle voorstellingen en concerten in Amare geldt stapelkorting: 10% korting op je aankoop bij het bestellen van 3 of meer evenementen. Selecteer hiervoor het prijstype 10% stapelkorting in het bestelproces.

➤ Bekijk het programma klassiek en opera in seizoen 24/25

Series klassiek seizoen 2024/2025

Naast losse concerten bieden wij dit jaar ook series aan! Deze vijf series vertegenwoordigen vijf lijnen die door de klassieke programmering van Amare lopen: de mooiste koormuziek, wereldberoemde pianosolisten, de altijd energieke concerten van het Nederlands Blazers Ensemble, overweldigende operaproducties en het crème-de-la-crème van de barokgezelschappen.

Deze samengestelde reeksen bieden niet alleen boeiende thema’s maar ook 20% korting én de zekerheid van de mooiste plekken in de Concertzaal.

We hopen je snel in Amare te zien!

Let op: de stapelkorting en seriekorting kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Bekijk ons serieaanbod in seizoen 2024/2025:

Praktisch

Meer informatie over het bestellen van en ruilen binnen series:

Uitleg over het bestellen van series

Voorwaarden voor ruilen binnen series