Amare Friends hebben een streepje voor

Als Amare Friend heb je vanaf 16 mei 2024 / 13:00 toegang tot de voorverkoop van seizoen 2024/2025 in Amare. Word nu Amare Friend en verzeker jezelf van de beste plekken voor het nieuwe seizoen! 

Het belooft weer een zinderend programma te worden vol verrassingen op het gebied van muziek en dans. Onder meer The Norwegian National Ballet, Nationaal Jeugdorkest, Nielson, Bach Collegium Japan, Het Nationale Ballet, Lucas en Arthur Jussen en het Metropole Orkest zijn komend seizoen in Amare te bewonderen. 

➤ Meld je aan

Geniet van de voordelen:

Waar draag je aan bij?

Als Amare Friend draag je bij aan de missie van Amare. Samen bouwen we aan een cultuurpodium op topniveau, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Met speciale programma’s maken wij de podiumkunsten toegankelijk voor iedereen.

Jouw bijdrage komt ten goede aan Stichting Podium van de Stad. Deze steunstichting van Stichting Amare draagt bij aan het mogelijk maken van bijzondere (internationale) programmering in Amare. Zo halen we onvergetelijke producties naar Den Haag die anders niet te zien zouden zijn. 

De Amare Friend-niveaus

Meld je aan

Amare Friend worden is heel eenvoudig en kan al vanaf €100 per jaar*. Word vóór 23 mei 2024 Amare Friend om gebruik te maken van de voorverkoop. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Je kunt ook contact opnemen met amarefriends@amare.nl. We staan voor je klaar!

*Je kan belastingvoordeel ontvangen over deze bijdrage! Bekijk alle informatie over de fiscale voordelen van steun aan Amare