Open Amare

Wat is er in de openbare ruimte van Amare te doen? Kom langs en maak kennis met onze programma’s!

Bij Open Amare krijgt de creatieve energie van Den Haag een podium. De programma’s zijn gratis te bezoeken en altijd weer anders. Van hiphop battles op de Tribunetrap tot lunchconcertjes, workshops voor kinderen of doorlopende exposities en installaties op het Kunstenplein. 

Growing a better world together!
Wij zijn erg blij met Rabobank als Founding Partner van Open Amare. Rabobank ondersteunt en stimuleert het streven om met Open Amare bij te dragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen kan genieten van cultuur.

Programma

Bekijk ook:

Maak kennis met de kunstenaars van Uit Het Gareel

Amare heeft het Haagse initiatief Uit Het Gareel uitgenodigd om voor Museumnacht een pop-up expo te organiseren. Maak vast kennis met de kunstenaars achter deze expositie.

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein vind je een prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.