Spinvis & Saartje Van Camp

Neveldieren
Sat 13 May 20:15 - 21:55
Sat 13 May '23
20:15 - 21:55
  • Sat 13 May '23
    20:15 - 21:55
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Past event

Met veel bekende en nieuwe Spinvisliedjes.

Muziek die het hart sneller doet kloppen in verwondering of in een beweging van schoonheid en verbazing. Dat is wat Neveldieren met het publiek doet.

8weekly ★★★★

Spinvis en Saartje Van Camp wekken met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album 7.6.9.6.: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.” - de Volkskrant ★★★★★

Ooievaarspas discount
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.

Performers

Spinvis zang, gitaar, toetsen, koto, samples en drums
Saartje Van Camp zang, cello, toetsen, erhu en samples
Niels Jonker geluid en beeldtechniek
Joep Vermeulen decor
Mark Tober lichtontwerp