Nationale Finale Prinses Christina Concours

Sun 12 May 14:00
Sun 12 May '24
14:00
  • Sun 12 May '24
    14:00
    Amare, Den Haag
    Concertzaal

Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst. Tijdens de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours stralen zes jonge, klassieke toptalenten op het concertpodium. De finalisten maken kans op mooie prijzen die een boost geven aan hun muzikale ontwikkeling.

Programme

Optredens van de finalisten van het Prinses Christina Klassiek Concours 2024. 

Het Klassiek Concours is het grootste en meest bekende concours van het Prinses Christina Concours. Jonge muzikanten in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar (zangers tot en met 21 jaar) uit Nederland en Vlaanderen kunnen meedoen. Het concours bestaat uit zes regioselecties verspreid door het hele land, een landelijke halve finale en een finale. Deelnemers krijgen de unieke kans om podiumervaring op te doen en ontvangen feedback op hun spel van een professionele jury. 

 

Over het Prinses Christina Concours

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en De Muziekwedstrijd voor de allerjongsten is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling. 

Begunstigers

De Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours wordt georganiseerd met steun van Fonds voor Cultuurparticipatie, BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.