Alex Roeka

Nieuwe Dromen
Sat 25 Mar 20:15 - 21:45
Sat 25 Mar '23
20:15 - 21:45
  • Sat 25 Mar '23
    20:15 - 21:45
    Nieuwe Kerk, The Hague
Troostende poëzie over de schaduwkant, liefde, onthechting en schoonheid.

Performers

Alex Roeka: zang & gitaar
Reyer Zwart: gitaar, bas, piano, lapsteel & banjo
Jeroen Kleijn: drums & percussie

Beschouwend, relativerend, ontroerend, lichtvoetig en allemaal even Roeka.

★★★★★ - Lust for Life

“Een van de sterkste maar evengoed meest breekbare liedjesschrijvers van de lage landen”, schreef OOR over Alex Roeka. In zijn nieuwe theaterprogramma ‘Nieuwe Dromen' zingt en vertelt hij over de bitterzoete zindering van de liefde, de troostende poëzie van de schaduwkant, de opwindende zoektocht naar hoe het is, de schoonheid en kracht van de natuur, de indringende stem van het verleden, het gevoel van belangeloze vrijheid dat ontstaat in de onthechting en de louterende terugkeer naar het land van de jeugd.

“Beschouwend, relativerend, ontroerend, lichtvoetig en allemaal even Roeka”, schreef Lust for Life in een vijfsterrenrecensie over de gelijknamige cd, die begin 2022 verscheen. Bovendien ontving Roeka voor deze voorstelling een Poelifinario in de categorie Kleinkunst.

Ooievaarspas discount
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.