Het Zwarte Schaap

Editie #3
Sat 1 Oct 19:00 - 21:15
Sat 1 Oct '22
19:00 - 21:15
  • Sat 1 Oct '22
    19:00 - 21:15
    Amare, Den Haag
    Amare Studio

Op 1 oktober houdt Het Zwarte Schaap een editie avond voor de eerste keer sinds de pandemie. Het jonge spoken word en gesproken literatuur platform in Den Haag nodigt je uit voor een avond vol verhalen die je nergens anders in Den Haag zult horen. 

Op het podium wordt ruimte gemaakt voor Babeth Fonchie Fotchind, Hasan Gök, XILLAN, Sandy Bosmans, Geoffrey van der Ven, Tasha Mhishi, Mushroom Mosis, Moze Naèl en meer! Met deze mooie line-up aan spoken word artiesten, dichters en muzikanten, gecureerd door Daniëlle Zawadi, belooft het een oprechte en intieme avond te worden. 

Zoals we dat doen bij Het Zwarte Schaap, is er ook een raffle. Omdat we ruimte in een stad en binnen het maken horen te delen, is er één plek op de line up die toegewezen wordt aan een lucky publiek ganger. Wie weet, sta jij op het podium. 

Over Het Zwarte Schaap

Een Zwarte Schaap editie stelt een avond in het teken van spoken word en poëzie en brengt verhalen samen om te delen die je nergens anders in Den Haag zult horen. De naam is afgeleid van het gezegde. Anders dan de rappers, zangers en dansers in Den Haag, verschijnen poëten niet zo vaak of makkelijk in het licht. Voor het zwarte schaap in de kunst wordt er een podium geboden. Wil het komen door iemands komaf, geaardheid,
huidskleur of iets anders; alle zwarte schapen zijn welkom. 

Blijf op de hoogte en volg ons op instagram @zwarte.schaap