Familie Vermi-Celli (5+)

Theater Jaski & Cello Biënnale Amsterdam
Hello Cello Dag
Sat 8 Oct / 14:00 - 15:00
Sat 8 Oct ’22
14:00 - 15:00
  • Sat 8 Oct ’22
    14:00 - 15:00
    Amare Studio, Den Haag

Familie Vermi-Celli is een muzikale voorstelling over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

 

 

Saar verlangt naar een BFF: Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Daarom vindt iedereen het een goed idee om Saar alleen op reis te sturen zodat ze zich leert gedragen.

In deze reis vol ontberingen ontmoet Saar de vier B’s: Blij, Boos, Bang en Bedroefd. Met hun instrumenten beheersen de vier B’s alle hoeken van hun emotie. En als ze samen spelen komt alles bij elkaar. De vier B’s leren Saar haar emoties te besturen. En dan zal ze vrienden kunnen maken. Toch? 

Familie Vermi-Celli is een coproductie van Theater Jaski en Cello Biënnale Amsterdam.

Hello Cello Dag

Zaterdag 8 oktober staat Amare geheel in het teken van de Hello Cello Dag in samenwerking met de Cello Biënnale Amsterdam, het Koninklijk Conservatorium en het Residentie Orkest. Een muzikale dag voor jong en oud, waarin de cello centraal staat. Kom lunchen bij livemuziek van Bach, meld je aan voor één van de workshops, of kom kijken naar de voorstelling Familie Vermi-celli (5+) en bezoek absoluut het gratis slotconcert van het Hello Cello Orkest.

Credits

Myrthe van der Vuurst de Vries - zang en spel
Chieko Donker Duijvis en Simon Velthuis - cello en spel
Eric Robillard - percussie en spel
Kiki Jaski - tekst en regie
Jan Groenteman - muziek en liedteksten
Thomas Beijer - arrangementen
Sanne Oostervink - decor- en kostuumontwerp
Desiree van Gelderen - lichtontwerp