Aan Tafel Junior (7+) - Het Vijfde Bedrijf

Culturele Spelen
Festival De Betovering
Sun 23 Oct - Wed 26 Oct
Sun 23 Oct ’22
-
Wed 26 Oct ’22

Een multimediale voorstelling over inclusief eten op het Spuiplein.

Als ik aan thuis denk dan proef ik appelmoes. Omdat mijn moeder dat altijd zelf maakte. Dan rook het hele huis naar warme appeltjes. Lekker joh.

Denk eens aan eten. Wat vind je leker? Van welke smaken houd je en wat heb je liever niet op je bord? Denk nu eens aan thuis? Wat ruik je dan? Stinkt het naar spruitjes? Of ruikt het juist heerlijk naar huisgemaakte appelmoes?

Aan Tafel Junior is een film diner over de smaak van thuis. Je neemt samen plaats aan een lange tafel en in plaats van een placemat ligt er een televisiescherm voor je neus. Naast kijken en luisteren is dit scherm ook je bord waar je vanaf mag eten. Je ziet, hoort, ruikt én proeft verhalen van stads- en klasgenoten. 

Deze interactieve voorstelling is voor kinderen en hun ouders of begeleiders. Beiden reserveren een kaartje. 

Credits

Regie: Annemarie de Bruijn
Camera en montage: Jasper Masthoff
Filmmontage Culturele Spelen: Gonzalo Fernandez
Decor: Reier Pos
Techniek: Vincent Krouwer
Productie: Rianne Valstar
Met dank aan: Hakan, Mike, Jasper, Kimberly, Andrada, Mohammed, Marijke, Izzy en de 30 Haagse basisschoolklassen die deelnamen aan de Culturele Spelen. 

Aan Tafel! is een HNTJong productie uit 2015, gemaakt door Annemarie de Bruijn, Jasper Masthoff en Reier Pos voor de Urban Stories. Vervolgens is er een Amsterdamse versie gemaakt in opdracht van CC Amstel. En nu, speciaal voor de Betovering, is Aan Tafel Junior ontwikkeld.