Kerstconcert Stadsorkest

Het Stadsorkest
Wed 21 Dec 14:00 - 14:45
Wed 21 Dec '22
14:00 - 14:45
  • Wed 21 Dec '22
    14:00 - 14:45
    Amare, Den Haag
    Tribunetrap

The Residents Stadsorkest is een bijzonder orkest wat wekelijks repeteert in het Vaillant theater. Kinderen van verschillende scholen die deelnemen aan het leerorkest (The Residents) komen samen en leren vooral te genieten van muziek. 

Programme

Een verassing van kerstmuziek en andere vrolijke wereldmuziek, popmuziek en klassieke muziek!

Ze hebben allemaal les op hun instrument en kunnen daarom tijdens de Stadsorkest repetities vooral samen musiceren. Want dat is vaak moeilijker dan je denkt! Daarom is de eerste stap vaak liedjes zingen, klappen en er muzikale spellen van maken. Daarna wordt het liedje pas geoefend op de instrumenten. Tijdens dit concert zullen de leerlingen ook een aantal van deze muzikaal brede activiteiten aan het publiek laten zien. Misschien durft het publiek zelfs mee doen? 

Laat je hart verwarmen door deze mooie groep kinderen en docenten en zing lekker mee met de kersthits! 

The Residents Stadsorkest
The Residents Stadsorkest is voor alle basisschoolkinderen uit heel Den Haag. En dan bedoelen we ook echt alle kinderen. Het maakt niet uit of je thuis niet zoveel kunt oefenen, of je al jaren een instrument bespeelt of pas kort geleden bent begonnen – iedereen is welkom om mee te spelen met dit orkest!

Initiatief van Residentie Orkest