Royal Music Experience

Koninklijk Conservatorium
Sun 26 Mar 14:00 - 17:30
Sun 26 Mar '23
14:00 - 17:30

De ins en outs van het Koninklijk Conservatorium altijd een keer zelf willen zien en meemaken? Op 26 maart heb je een unieke kans! Kom met vrienden, familie, kinderen en (klein)kinderen naar het Koninklijk Conservatorium in Amare en beleef een interactieve middag. 

Programme

14:00 Inloop Club 4
14:15 Welkomstwoord en start programma
14:30 Workshops I & Interactieve showcases*
15:30 Workshops II & Interactieve showcases*
16:30 Interactief concert in de Conservatoriumzaal
17:05 Borrel
17:30 Einde

Ervaar de Royal Experience met bijzondere workshops en showcases voor groot en klein. Het initiatief voor jong talent wordt georganiseerd door Rotary ’s Gravenhage Oost & het Koninklijk Conservatorium.

Wat kun je verwachten?
Na een muzikale ontvangst kun je in kleine groepen deelnemen aan workshops en bijzondere showcases, waarin je met alle facetten van het opleidingsprogramma kunt kennismaken: zang, compositie, instrumentaal onderwijs, sonologie of opnametechniek. Of je nu kind bent of senior, geïnteresseerd in de  School voor Jong Talent of de Masteropleiding.

De workshops en showcases lopen door het hele gebouw: van de 4e tot en met de 6e verdieping. Ze laten je niet alleen kennismaken met de rijkheid van de afdelingen, maar geven ook een bijzondere kijk achter de schermen over wat conservatorium-onderwijs kan betekenen voor onze maatschappij. Zo laten we je zien hoe we met baby’s en jonge kinderen werken of hoe we kwetsbare senioren met dementie begeleiden.

De workshops worden begeleid door studenten, alumni en docenten van het Koninklijk Conservatorium. Verwacht geen lesje; je ervaart zelf wat muziekonderwijs kan betekenen. Na een uur hard werken worden alle aanwezige talenten bekroond met een op voorhand unieke podiumervaring. De middag zal feestelijk afgesloten worden met excellent talent en een borrel.

Hoe kun je meedoen?
Ervaar en steun het belang van talentontwikkeling op hoog niveau en koop je ticket voor jezelf, jouw vrienden en familie!

Het doel van deze middag is om je kennis te laten maken met het Koninklijk Conservatorium en geld op te halen voor beurzen voor scholieren en excellente Masterstudenten. Dat is hard nodig. Wanneer je naast het kopen van je ticket een gift wilt doen, steun je jong talent in het waarmaken van hun droom: een professionele carrière in de muziek en het daadwerkelijk kunnen kiezen voor de beste opleiding.

* Met het kopen van je ticket geef je toestemming aan het Koninklijk Conservatorium om je begin maart een email te sturen waarin je je voorkeur kunt opgeven voor de workshops en showcases.

Het Koninklijk Conservatorium en Rotary ’s Gravenhage Oost zijn initiatiefnemer van dit evenement en zien uit naar je komst!

Meer informatie op koncon.nl