Classical Ballet Gala Ukrainian 4 Ever

United Ukrainian Ballet Company
Wed 3 Jan and Thu 4 Jan
Wed 3 Jan '24
and
Thu 4 Jan '24
 • Wed 3 Jan '24
  19:45
  Amare, Den Haag
  Danstheater
 • Thu 4 Jan '24
  19:45
  Amare, Den Haag
  Danstheater

United Ukrainian Ballet Company bestaat uit zestig gevluchte dansers die sinds het uitbreken van de oorlog hun toevlucht hebben gezocht in Nederland. Afgelopen jaar danste het gezelschap, opgericht door Igone de Jongh, met groot succes op alle grote danspodia van de wereld: van Amsterdam tot Sydney, van Londen tot Los Angeles.

Speciaal voor de wintermaanden hebben artistiek leiders Igone de Jongh en Rinus Sprong een indrukwekkend balletgala samengesteld met werken die de schoonheid, de kracht en het verzet van de Oekraïense dansers laten zien. Op het programma staan onder andere het sprookjesachtige Les Sylphides, gecomponeerd door Frédéric Chopin en het spectaculaire Hopak, waarin de formidabele sprongkracht van de Oekraïense dansers te zien is.

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Ooievaarspas discount 
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets. 

Performers

Igone de Jongh en Rinus Sprong artistieke leiding