Bert Visscher

Dat zie je een ander niet doen (reprise)
Mon 22 Apr and Tue 23 Apr
Mon 22 Apr ’24
and
Tue 23 Apr ’24
De laatste show van Bert Visscher? Wie weet.

Bert Visscher moest even door een pandemie en een winterslaap heen, maar gaat toch weer het podium op. Hij wil je uiteraard niet zomaar in de steek laten en vervolgens geruisloos richting geraniums en bingo gaan. Dus met veel plezier komt Bert Visscher weer gezellig langs. En misschien was het dat dan wel, hij is immers ook geen zestig meer. Dus naast nieuwe idioterie en materiaal dat nog op de plank lag, duikt Bertje Vis ook nog even in het verleden, van Barbie Ken tot bloemschikken en van de klushoek tot de stotteraar van motorclub No Calendar. Wie weet. Bert staat in ieder geval klaar voor een typische Visscheravond.

Bij dit evenement is op verzoek van de producent geen stapelkorting van toepassing.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.


“Nieuwe Visscher is onbetaalbaar geestig. (…) Hij duikt nu in de romantiek van het zigeunerleven en stoft op geheel eigen wijze de onvergankelijke clichés van het nomadische leven af. (…) Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleedpartijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste intenties, een chaos creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.” ★ ★ ★ ★ ★ - AD over Hij wordt vanzelf moe.

“Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn.” ★ ★ ★ ★ NRC over Hij wordt vanzelf moe.