Eefje de Visser

Amare i.s.m. PAARD
Tue 19 Nov / 20:15
Tue 19 Nov ’24
20:15
  • Tue 19 Nov ’24
    20:15
    Concertzaal
  • Voor dit evenement worden servicekosten van €3 per ticket gerekend

Na haar succesvolle en uitverkochte show in 2022 komt Eefje de Visser terug naar Amare! Deze zomer staat ze op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole om daarna de clubzalen opnieuw te veroveren. En daar kijken we naar uit! PAARD en Amare verwelkomen haar op dinsdag 19 november voor een prachtig concert in de concertzaal. 

In Amare verlaat ze na ruim anderhalf uur het podium als wellicht de beste Nederlandstalige all-round popartiest die we ooit hebben gehad.

OOR Magazine

Eefje de Visser heeft een ijzersterke live reputatie opgebouwd als zangeres, muzikant en performer. Meeslepend en vervreemdend, hoopvol en nostalgisch: ze brengt gelaagde alternatieve pop en creëert een warme visuele wereld waarin de toeschouwer de tijd kan vergeten en uitgelaten of ingetogen aan de realiteit kan ontsnappen. Eefje werkt werkt op dit moment in de studio aan de songs die ze schreef tijdens de Bitterzoet Tour, maar ook tijdens de pandemie, haar zwangerschap, en de eerste periode van het moederschap. Ze zal dit jaar met nieuwe muziek naar buiten komen.

Dit is een sta-concert

Garderobe en kluisjes
Er is een garderobe aanwezig. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

Support act: Robin Kester

Robin Kester laat met haar debuutalbum Honeycomb Shades een uniek geluid horen; een eigenzinnige mix van pop, elektronische muziek, psychedelica vol donkere hypnotiserende spanningsbogen. De Nederlandse artiest, songwriter en producer heeft binnen- en buitenland gestaag veroverd en trekt brede aandacht met airplay op stations als BBC Radio 6 Music, FIP, KCRW en KEXP. Live injecteert haar band de liedjes met een spontane live-energie.

 

Sta-concert
Dit is een sta-concert. Er zijn ruim 500 zitplaatsen aanwezig, verdeeld over alle verdiepingen van de Concertzaal. Deze zitplaatsen kun je niet reserveren. Wil je hier gebruik van maken, dan raden we je aan om op tijd te komen. 

Mensen met een beperking
Indien het voor jou niet mogelijk is om het hele concert te staan, kun je na afronding van je bestelling een zitplaats reserveren door een mail te sturen naar kassa@amare.nl.

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.