Barbara Pravi

Theatertour
Sun 26 Jan / 19:00
Sun 26 Jan ’25
19:00
  • Sun 26 Jan ’25
    19:00
    Concertzaal, Den Haag

Na een jaar van afwezigheid is Barbara Pravi terug met een nieuwe single Bravo die de aankondiging van een nieuw album in de herfst van 2024 markeert. In maart vorig jaar zong ze hier de sterren van de hemel in een compleet uitverkochte concertzaal. Nu zal ze vanaf het najaar van 2024 starten met haar nieuwe tour door Europa en keert ze ook terug naar Amare voor een verbluffende show!

In 2021 vertegenwoordigde ze Frankrijk in het Eurovisie Songfestival en behaalde ze de tweede plaats met het nummer Voilà. Dit werd een nationale hit die internationaal werd bekroond met de Diamanten single en Platinum in Frankrijk. In datzelfde jaar won ze de Sacem Grand Prize voor Lied van het Jaar, en werd ze in 2022 bekroond tot ‘Female Revelation’ bij de Victoires de la Musique met haar album On n’enferme pas les oiseaux (We sluiten vogels niet op in kooien).

De muziek van de chanteuse is stevig geworteld in de Franstalige traditie; ze liet zich inspireren door vocale grootheden als Jacques Brel en Edith Piaf en verwerkt deze invloeden in een frisse, hedendaagse interpretatie van het chanson. 

Na een tour met 120 shows in meer dan 20 landen, met in Nederland enkel uitverkochte zalen, bewijst ze een artiest te zijn die zingt en leeft voor haar publiek. Haar concerten zijn spectaculair en gaan verder dan een slechts een concert. Ze verenigt en inspireert mensen haar publiek. 

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.