Afrique en Cirque

Kalabanté
Tue 10 Dec / 19:45
Tue 10 Dec ’24
19:45
  • Tue 10 Dec ’24
    19:45
    Danstheater, Den Haag
Kalabanté is een spannende reis naar het Afrikaanse continent, een eerbetoon aan de Guinese diaspora. Acrobatiek van hoog niveau, innovatieve choreografieën en kleurrijke ritmes.
Afrique en Cirque is de nieuwste show van Yamoussa Bangoura, geïnspireerd op het dagelijkse leven in Guinee. Deze voorstelling was een van de hoogtepunten van het Edinburgh Fringe Festival en deelt de schoonheid, jeugd en kunstzinnigheid van de Afrikaanse cultuur. Een kleurrijke show die verder gaat dan alleen het decor, de kostuums en de enscenering én die elk theater zal laten schudden van energie.

De kracht, behendigheid en levensvreugde van jonge Afrikanen staat centraal. Het publiek ervaart hoe de acrobaten de zwaartekracht lijken te trotseren en verschillende menselijke piramides uitvoeren, allemaal op de hedendaagse klanken van Afro Jazz, percussie en de kora, een oorspronkelijk inheems snaarinstrument uit West-Afrika. Welkom in het universum van Kalabanté en bereid je voor op een onvergetelijke reis!

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.  

Credits

Creatives
Yamoussa Bangoura
DG Theaterproducties Producent