The CineMusic Experience

Filmmuziek live in Concert – The Special
Sat 24 May / 20:15
Sat 24 May ’25
20:15
  • Sat 24 May ’25
    20:15
    Concertzaal, Den Haag
Na twee succesvolle tournees komt The CineMusic Experience naar Amare met een nieuwe voorstelling The Special. In deze unieke belevenis speelt het professionele orkest filmmuziek uit wereldberoemde speelfilms. Een sensationele mix van klassiekers en nieuwe kaskrakers, actie en romantiek, fantasy en waargebeurd.

Filmmuziek raakt. Zonder muziek is geen enkele film hetzelfde. De muziek roept emoties op en zorgt ervoor dat het gevoel dat je bij een bepaalde scene krijgt wordt opgeslagen in je geheugen. Hoor je de muziek op een ander moment opnieuw, dan krijg je direct weer dat gevoel.

De magie van The CineMusic Experience zit ’m in het orkest dat alle arrangementen live speelt. Door de combinatie met de filmbeelden op een groot doek van bioscoopkwaliteit, de lichtshow, de speciale geluidseffecten en de intieme sfeer van de concertzaal word je de films ingetrokken. Het orkest en de filmbeelden weten elke emotie naar boven te halen. Dus reken op kippenvel, spanning, een lach, maar ongetwijfeld ook een brok in je keel.

De avond wordt gepresenteerd door filmjournalist René Mioch. Met zijn 40 jaar ervaring in de filmindustrie, sprak hij met alle meesters uit het vak: acteurs, regisseurs en componisten. Tijdens de concertshow deelt Mioch zijn ervaringen en vertelt hij de leukste anekdotes over de films en de muziek.

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.