Balthazar + BLUAI (support)

Amare i.s.m. PAARD
Thu 23 Jun / 20:00 - 22:30
Thu 23 Jun ’22
20:00 - 22:30
  • Thu 23 Jun ’22
    20:00 - 22:30
    Concertzaal, Den Haag

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok.

Programme

Inloop: 19.15 uur
BLUAI (support act): 20.00 uur 
Balthazar: 21.00 uur

 Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op de gloednieuwe plaat Sand (2021): soulful en filmisch, met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten!

Vanwege het verplaatsen van de gehele tournee is het concert in Amare opgeschoven naar donderdag 23 juni 2022. Kaartkopers hebben bericht van ons ontvangen. Niks ontvangen? Neem contact met ons op via kassa@amare.nl.

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.

Supportact: BLUAI

BLUAI (winnaar De Nieuwe Lichting 2021), ontsprong in de studentenkamer Catherine Smet maar groeide in snel tempo uit van 'bedroom' project tot een volwaardige girlband.

Van rustige en dromerige indiefolk tot vrolijke indiepop. BLUAI's liedjes vertellen verhalen over de herkenbare dingen uit het leven, over liefde en hartzeer. Hoewel ze nu in de studio zit voor een eerste ep, weerspiegelt haar muziek nog steeds de innigheid van haar slaapkamer, waarbij grote dames als Phoebe Bridgers, Anna Burch, Lucy Dacus, Julien Baker en Courtney Barnett op de achtergrond mee(f)luisteren.