Van der Laan & Woe winnen Ere Zilveren Nipkowschijf

Cabaretduo Van der Laan & Woe hebben de Ere Zilveren Nipkowschijf voor hun televisieprogramma Even Tot Hier gewonnen, maakte de juryvoorzitter bekend op 10 mei tijdens de talkshow Jinek.

Ere Zilvere Nipokowschijf
De Nipkowschijf is de oudste, en volgens velen ook de meest gezaghebbende, televisieprijs van Nederland. De jury, die het unaniem eens moet zijn over de resultaten, bestaat uit Nederlandse mediajournalisten en -critici. De prijs is bedoeld als stimulering en toetssteen van kwaliteit, alsmede ter versterking van de (auteursrechtelijke) positie van televisie- en radiomakers.

Even Tot Hier
Sinds 2019 wordt het programma Even Tot Hier uitgezonden op BNNVARA. Hierbij presenteren Niels van der Laan en Jeroen Woe het nieuws van de week. Zo worden moeilijke onderwerpen voor een breed publiek toegankelijk gemaakt door middel van humor en muziek. 

De jury van de Ere Zilveren Nipkowschijf stelde bij Jinek "Ze slagen erin om elk jaar beter te worden. We dachten: dat kun je met een gewone nominatie belonen, maar dat volstaat eigenlijk niet." en dus werd de prijs uitgerijkt aan het duo.

Theatershow van der Laan en Woe
Naast hun succes op televisie staan Van der Laan en Woe ook in het theater. Hun zevende theatershow NG wemelt van de grappen, de scènes en de muzikale acts. Ze spelen hun meest persoonlijke show waarbij Jeroen samen met Niels op zoek gaat naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Wil jij Van der Laan en Woe live zien in Amare? Klik dan hieronder voor meer informatie en tickets!

Meer Amare Stories: