Vragen aan de cast van Shrek De Musical

30 mei 2024, video

Shrek De Musical komt op zaterdag 8 en zondag 9 maart naar Amare! Wij kregen de kans om de cast te interviewen tijdens de perspresentatie. Het resultaat: een video vol met hilarische antwoorden.

Wij hebben er al helemaal zin in: Shrek De Musical, naar het populaire verhaal uit de DreamWorks animatiefilm, komt op zaterdag 8 en zondag 9 maart 2025 naar Amare. Met in de hoofdrol René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona belooft dit een magisch mooie musical te worden voor zowel de jonge als de jong-gebleven fans.

Amare kreeg de kans om de hoofdrolspelers en ensembles te interviewen tijdens de perspresentatie. In de video zie je welke vragen we hebben gesteld en welke humoristische en prikkelende antwoorden we terug kregen. Zo vertelt Linda Verstraten (Fiona): “Er zit ook een heel mooi nummer in waar wij met z’n tweetjes allemaal boeren en scheten in laten en daar heb ik gewoon heel veel zin in.” Maar ze vertelt ook dat er genoeg mooie nummers aan bod komen: “Ik mag ook een heel mooi nummer zingen met tiener Fiona en kleine Fiona.” 

Ook vragen we naar het favoriete sprookje van de cast. “Ik speel op dit moment in Peter Pan en dat is toevallig ook mijn favoriete sprookje", vertelt Maxime Karsten (Ensemble en o.a. Big / understudy Draak). Qshans Thode (Ezel) vertelt dat er genoeg kattenkwaad op het podium wordt uitgehaald: “Maar het is net zo dat het publiek het niet merkt, daar houd ik wel van. Dat de show wel door blijft draaien en dat de show niet in gevaar komt.”

Bestel je tickets voor Shrek De Musical

  • Sat 8 Mar ’25
    -
    Sun 9 Mar ’25
    Dates and times

More Amare Stories