U krijgt mogelijk telefoon van ons!

Wij kunnen uw steun in deze periode goed gebruiken. Daarom benaderen wij de komende tijd een deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of zij Amare Friend willen worden. Komt u uit Den Haag of omgeving, heeft u het afgelopen seizoen meerdere kaarten gekocht voor een voorstelling of concert in Amare of was u een frequente bezoeker van het Zuiderstrandtheater? Dan kan het zijn dat u gebeld wordt.

Juist nu is uw vriendschap onmisbaar! Samen bouwen we aan een tot de verbeelding sprekend huis voor podiumkunsten van topniveau, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Uw bijdrage komt ten goede aan ‘Stichting Podium van de Stad’, waarvan het vermogen wordt aangewend ten behoeve van bijzondere projecten van Stichting Amare. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van internationale programmering, het toegankelijk maken van Amare voor een nieuw en divers publiek en state-of-the-art voorzieningen die passen bij een cultuurpodium van wereldformaat.

Heeft u vragen over deze belactie? Neem dan contact op via amarefriends@amare.nl

Wil u niet wachten op een telefoontje en direct Amare steunen? Dat kan ook. Via onderstaande knop kunt u eenvoudig vriend worden. We danken u alvast voor uw steun en zien u graag binnenkort in ons theater!

Word Amare Friend