RO NOW: Elgar & Dvořák

Residentie Orkest
De beste symfonische muziek, kort en krachtig!
Sat 14 Oct 20:30
Sat 14 Oct '23
20:30
  • Sat 14 Oct '23
    20:30
    Amare, Den Haag
    Concertzaal
Tijdens een ongedwongen avond leer je in RO NOW de klassieke meesters op een heel nieuwe manier kennen. Met deze keer een avond vol romantiek en een vleugje melancholie.

Programme

Edward Elgar Celloconcert
Antonín Dvořák Symfonie nr. 7

Dompel je onder in de symfonische muziek, met een shot of Elgar en een shot of Dvořák. Tijdens RO NOW maak je kennis met topwerken, en geef je je weekend een bijzondere twist. Iedere editie vertelt de dirigent je kort meer over de werken voor een diepere muziekbeleving. Deze avond staat in het teken van romantiek met een vleugje melancholie. Als romantische ziel kom je absoluut aan je trekken bij deze RO NOW. De ideale avond om samen met je geliefde te beleven.

De spraakmakende celliste Camille Thomas speelt vanavond het meest romantische celloconcert dat ooit geschreven is: dat van Elgar. Van subtiel tot grootse dramatiek trekt Elgar alle registers van de Romantiek open. Voeg daarbij Dvořáks rijke en emotionele klankenwereld in zijn Zevende symfonie en je krijgt een indringende, hartstochtelijke avond. Voor iedereen die wil ervaren hoe het is om ademloos te luisteren naar klassieke meesterwerken.

Ooievaarspas discount
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.

Performers

Tianyi Lu dirigent
Camille Thomas cello

Onderdeel van:
RO NOW