RO NOW: Elgar & Dvořák

Residentie Orkest
De beste symfonische muziek, kort en krachtig!
za 14 okt / 20:30 - 22:05
za 14 okt ’23
20:30 - 22:05
  • za 14 okt ’23
    20:30 - 22:05
    Concertzaal
Tijdens een ongedwongen avond leer je in RO NOW de klassieke meesters op een heel nieuwe manier kennen. Met deze keer een avond vol romantiek en een vleugje melancholie.

Programma

Edward Elgar Celloconcert
Antonín Dvořák Symfonie nr. 7

Dompel je onder in de symfonische muziek, met een shot of Elgar en een shot of Dvořák. Tijdens RO NOW maak je kennis met topwerken, en geef je je weekend een bijzondere twist. Iedere editie vertelt de dirigent je kort meer over de werken voor een diepere muziekbeleving. Deze avond staat in het teken van romantiek met een vleugje melancholie. Als romantische ziel kom je absoluut aan je trekken bij deze RO NOW. De ideale avond om samen met je geliefde te beleven.

De spraakmakende celliste Camille Thomas speelt vanavond het meest romantische celloconcert dat ooit geschreven is: dat van Elgar. Van subtiel tot grootse dramatiek trekt Elgar alle registers van de Romantiek open. Voeg daarbij Dvořáks rijke en emotionele klankenwereld in zijn Zevende symfonie en je krijgt een indringende, hartstochtelijke avond. Voor iedereen die wil ervaren hoe het is om ademloos te luisteren naar klassieke meesterwerken.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.


Onderdeel van:
RO NOW

Credits

Tianyi Lu dirigent
Camille Thomas cello