Sinterklaasconcert (alle leeftijden)

Residentie Orkest
Vier feest met Sinterklaas
Sun 26 Nov
Sun 26 Nov '23
 • Sun 26 Nov '23
  11:00 - 12:00
  Amare, Den Haag
  Concertzaal
 • Sun 26 Nov '23
  13:30 - 14:30
  Amare, Den Haag
  Concertzaal
Kom helemaal in de Sinterklaasstemming met het Residentie Orkest! Een vrolijk concert met Sinterklaas als middelpunt. Natuurlijk mag je meezingen!
Het Residentie Orkest brengt je helemaal in de stemming voor Sinterklaas. De leukste Sint-liedjes, verhalen en gedichten. Voor jong en oud, voor lief en stout. Modern en klassiek, kortom uniek! Natuurlijk mag je meezingen! Zie jij de maan al door de bomen in het blote bomenwoud? Och wie rijdt daar op z’n paardje meer dan honderd jaren oud… ’t Is een man met een mijter op een sprookjeswit paard. Hij draagt een rood velouren mantel en een meterslange baard.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Performers

Residentie Orkest
Joost Geevers 
dirigent
Mark Haayema, Marike Folles, Rianne Haayema
acteurs

Kom je ook spelen in onze Instrumententuin? Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom voor het concert toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open een uur voorafgaand aan het concert.