Het Griezelorkest (6+)

Residentie Orkest
Sat 23 Mar / 11:00 - 12:00
Sat 23 Mar ’24
11:00 - 12:00
  • Sat 23 Mar ’24
    11:00 - 12:00
    Concertzaal
Je komt oren en ogen tekort tijdens deze spannende familievoorstelling. Het orkest staat al op het podium klaar. Maar waar is de dirigent eigenlijk?

Programme

Britten The young person’s guide to the orchestra
De Boer Het Griezelorkest

Kinderen komen ogen en oren tekort tijdens Het Griezelorkest! Zeker met het hele Residentie Orkest op het podium. Met muziek uit Brittens The young person’s guide to the orchestra en een speciaal gecomponeerd werk van Ed de Boer: Het Griezelorkest. Het griezelt in Amare! Want het hele orkest mag er dan wel zijn, maar waar is de dirigent? Maar daar is Archibald, het manusje-van-alles dat ervoor moet zorgen dat alles voor het Residentie Orkest goed geregeld is. Als er iets fout gaat, is het zijn schuld. En vandaag is het goed mis: de dirigent is zoek! Archibald begint samen met de jongsten een griezelige en muzikale zoektocht door Amare, dat plotseling betoverd lijkt. Wc’s zijn veranderd in een immense ijsvlakte en de muziekbibliotheek in een spookachtig moeras. Het Griezelorkest is een spannend en meeslepende familievoorstelling vol mysterie.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Kom je ook spelen in onze Instrumententuin? Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom na het concert toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open tot een uur na het concert.

Credits

Sander Teepen dirigent
Remko Vrijdag & Eva van Gessel acteurs
Dagmar Slagmolen regie en tekst