ZIEL

Conny Janssen Danst
Tue 26 Mar 19:45
Tue 26 Mar '24
19:45
  • Tue 26 Mar '24
    19:45
    Amare, Den Haag
    Danstheater

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ZIEL, over het verlangen om voluit te leven. Op livemuziek gaat een avontuurlijke groep dansers op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Dit nieuwe werk van Conny Janssen is een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen, een uiting van de drang om de luiken open te gooien en in het diepe te duiken.

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling ZIEL, over het verlangen om voluit te leven. Op livemuziek gaat een ijzersterke en avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, op zoek naar vrijheid, lichtheid en onverwachte ontmoetingen. Wat houdt ons tegen het leven te omarmen en de restricties die we onszelf en elkaar opleggen te doorbreken?

In dit nieuwe werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daarbij horen. Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen? Zijn we bereid risico’s te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als niet alles zich naar onze voornemens en wensen plooit? Zo is ‘ZIEL’ een ode aan het leven, met al zijn verrassingen en teleurstellingen, een uiting van de drang om de luiken open te gooien en in het diepe te duiken.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling, om 19:00 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket in de Spinoza Foyer een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Performers

Conny Janssen choreografie
Adi Amit, Pedro Correia, Alfonso López González, Pedro Ricardo Henry, Maud Huizing, Sara Mistrorigo, Gaspar Ribeiro, Mariko Shimoda, Remy Tilburg en Carmine Vigliotti dans
Yanaika Holle, Erik Spruijt repetitor
Alessandro Cortini, Jóhann Jóhannson, Iggy Pop, Pan Sonic, Maartje Teussink e.a. muziek
Thomas Rupert toneelbeeld
Remko van Wely lichtontwerp
Davide Bellotta, Thomas Rupert video-ontwerp
Davide Bellotta Videorealisatie
Babette van den Berg kostuumontwerp
Judith Wendel dramaturgie