Stef Bos

Bloudruk
Fri 21 Jun / 20:15
Fri 21 Jun ’24
20:15
  • Fri 21 Jun ’24
    20:15
    Concertzaal, Den Haag

Zoekend naar samenhang in de chaos, naar verbinding in verdeeldheid, naar stilte in de storm. Zoekend naar een Bloudruk, met woorden, muziek en verhalen, zoals hij dat al jaren doet. Samen met zijn band komt Stef Bos vast en zeker de sterren van de hemel spelen met zijn gloednieuwe voorstelling.

De Nederlandse singer/songwriter Stef Bos, volgde aanvankelijk een opleiding tot leraar voordat hij begon met het schrijven van muziek. Hij studeerde aan Studio Herman Teirlinck, waar hij begon met het schrijven van liedjes voor andere mensen, waaronder de Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival van 1989 Door de Wind. Hij scoorde zijn eerste hit in 1990 met Papa, en nadat hij samenwerkte met Johannes Kerkorrel en Thandie Klaasen voor het album Together as One, begon hij de muziek van Zuid-Afrika te omarmen. Hij trad regelmatig op in het Afrikaans en werkte samen met een aantal grote Zuid-Afrikaanse artiesten en muzikanten. In 2009 werkte hij samen met het Metropole Orkest voor In Een Ander Licht en een jaar later vierde hij zijn 20-jarig jubileum met een bestsellercompilatie, Dit Is Nu Later!

Ooievaarspas discount 
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.