Nationale Finale Prinses Christina Concours

Finalisten van het Prinses Christina Klassiek Concours 2025
Sun 18 May / 14:00
Sun 18 May ’25
14:00
  • Sun 18 May ’25
    14:00
    Concertzaal
Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst. Tijdens de Nationale Finale van het Prinses Christina Klassiek Concours stralen zes jonge, klassieke toptalenten op het concertpodium. De finalisten maken kans op mooie prijzen die een boost geven aan hun muzikale ontwikkeling.
Het Klassiek Concours is het grootste en meest bekende concours van het Prinses Christina Concours. Jonge muzikanten in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar (zangers tot en met 21 jaar) uit Nederland en Vlaanderen kunnen meedoen. Het concours bestaat uit vijf regioselecties verspreid door het hele land, een landelijke halve finale en een finale. Deelnemers krijgen de unieke kans om podiumervaring op te doen en ontvangen feedback op hun spel van een professionele jury.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours gelooft in de kracht van muziek en stimuleert kinderen en jongeren van 4 t/m 21 jaar in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen voor klassiek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express), de PCC Academy, De Muziekwedstrijd voor de allerjongsten en het docentenplatform Kies Je Instrument is het Prinses Christina Concours een toonaangevend platform voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

 

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Finalisten van het Prinses Christina Klassiek Concours 2025