Jonge Meester: Sasha Witteveen

Sasha Witteveen en Jorian van Nee
Festival Klassiek achter de Duinen
Sat 16 Sep 12:30 - 14:00
Sat 16 Sep '23
12:30 - 14:00
  • Sat 16 Sep '23
    12:30 - 14:00
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Contrabassiste Sasha Witteveen is pas 20 jaar en schittert op internationale concertpodia als contrabasvirtuoze. Samen met pianist Jorian van Nee geeft ze een blijk van haar kunnen en laat ze de contrabas shinen. 

Programme

Johann Sebastian Bach Uit cellosuite no. 2 in d klein: Sarabande en Gigue
Sergej Rachmaninov Elégie, op. 3 no. 1
Jorian van Nee Sonate
Franz Schubert Sonate D821 “Arpeggione”

 

Sasha was in seizoen 2022-2023 de jongste finalist van Dutch Classical Talent ooit. De jury zei over haar: “Haar daadkracht en vastberadenheid is indrukwekkend, ze weet precies wat ze wil. Zonder angst razen haar vingers over de toets en temt ze haar instrument.” 

Om in de juiste stemming te komen, kun je vooraf de tune in-sessie bijwonen. Daarin vertellen de artiesten over het programma en kun je met hen in gesprek. 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje 
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop. 

Performers

Sasha Witteveen contrabas 
Jorian van Nee piano

Klassiek achter de Duinen 
Dit concert is onderdeel van de derde editie van Festival Klassiek achter de Duinen. Het festival vindt plaats van 15 tot en met 17 september op verschillende plekken in Den Haag. Het volledige programma vind je op: https://www.klassiekachterdeduinen.nl/