Social Dance: Latin The Hague presents Latin Amare

Maak kennis met Latijns-Amerikaanse dans en muziek!
Thu 27 Jun - Thu 12 Jun
Thu 27 Jun ’24
-
Thu 12 Jun ’25

Latin The Hague organiseert Latin Amare: een gratis toegankelijke dansavond waar je kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur. 

Programme

19:30-20:30 Workshop Brazilian Zouk door Carlos & Amber (Zouk Heroes)
20:30-23:00 Social met Bachata Sensual & Brazilian Zouk

De dansavond begint met een workshop Brazilian Zouk van Bruna Sousa en Felipe Garcia, waarbij ze je de basisstappen van de dans zullen leren. Na de workshop kan er vrij worden gedanst op de klanken van Bachata Sensual en Braziliaanse Zouk tijdens de social.

Part of

Latin The Hague organiseert evenementen in Den Haag, waar iedereen toegankelijk en laagdrempelig kennis kan maken met de Latijns-Amerikaanse dans- en muziekcultuur.

Credits

Carlos & Amber (Zouk Heroes)
Carlos is de eigenaar van Zouk Heroes en is in 2011 vanuit de latin wereld de Zouk ingerold, waar hij inmiddels niet meer is weg te slaan. Dansen is één van zijn grootste passies. Carlos geeft altijd professioneel les met een glimlach en neemt zijn visie "vanuit het hart" mee in elke rol die hij vervult. Hij combineert dit met een hoop lol en sound effects voor de klas.

Amber is de danspartner van Carlos en geeft zo'n 6 jaar samen met hem lessen en workshops op allerlei locaties en evenementen. Amber heeft veel liefde voor de zorgwereld en neemt dit mee tijdens de lessen waardoor ze altijd oog voor de cursisten heeft. Daarbij is ze heel goed op Carlos ingespeeld waardoor zij samen zorgen voor een fijne en leuke sfeer tijdens de lessen en workshops.