Prins S. en De Geit

Theater Partijtje
Sat 19 Apr / 19:45
Sat 19 Apr ’25
19:45
  • Sat 19 Apr ’25
    19:45
    Danstheater

Prins S. en De Geit is met zijn Nederlandstalige, hyperdansbare mix van rap en electro een van de grootste popsensaties van nu. Na een clubtour en heel veel dampende festivalshows duikt het trio de theaters in met hun nieuwe album Partijtje, en dan mag een optreden in hun thuisstad natuurlijk niet ontbreken.

Na een spectaculaire clubtour en talloze festivalshows komen prins Scott en zijn geiten Marne (gitaar) en Daniel (elektronica) naar het theater met Partijtje, hun album dat in februari 2024 verscheen. Dit concertalbum verbeeldt de afbrokkelende wereld waarin we leven en krijgt tijdens dit theatrale concert een extra dimensie. Verwacht een duister ‘theater partijtje’ waarin alle songs, al dan niet in een nieuw jasje, voorbijkomen. Er is een grabbelton, er wordt een stoelendans gehouden en ja, helaas is Yvo er ook weer bij. Vooruit met de Geit!

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.