Prins S. en De Geit

Theater Partijtje
za 19 apr / 19:45
za 19 apr ’25
19:45
  • za 19 apr ’25
    19:45
    Danstheater, Den Haag

Prins S. en De Geit is met zijn Nederlandstalige, hyperdansbare mix van rap en electro een van de grootste popsensaties van nu. Na een clubtour en heel veel dampende festivalshows duikt het trio de theaters in met hun nieuwe album Partijtje, en dan mag een optreden in hun thuisstad natuurlijk niet ontbreken.

Na een spectaculaire clubtour en talloze festivalshows komen prins Scott en zijn geiten Marne (gitaar) en Daniel (elektronica) naar het theater met Partijtje, hun album dat in februari 2024 verscheen. Dit concertalbum verbeeldt de afbrokkelende wereld waarin we leven en krijgt tijdens dit theatrale concert een extra dimensie. Verwacht een duister ‘theater partijtje’ waarin alle songs, al dan niet in een nieuw jasje, voorbijkomen. Er is een grabbelton, er wordt een stoelendans gehouden en ja, helaas is Yvo er ook weer bij. Vooruit met de Geit!

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.