Skatepark

Mette Ingvardsen (BE/DK)
Fri 2 May and Sat 3 May
Fri 2 May ’25
and
Sat 3 May ’25
  • Fri 2 May ’25
    19:45
    Danstheater
  • Sat 3 May ’25
    16:30
    Danstheater

Samen met een intergenerationele groep skaters en dansers verkent Mette Ingvartsen de snelheid en energie van beweging op wielen - een fysieke herinnering uit haar eigen jeugd. Meer dan een vlekkeloos spektakel van virtuoze prestaties, markeert Skatepark de opkomst van een community die wordt gedefinieerd door doorzettingsvermogen en hard werken.

In Skatepark laat choreografe Mette Ingvartsen de fun en rebellie van de skatecultuur ontploffen in de theaterzaal. Dit energiebommetje bewijst het: punx not dead!

De Standaard
Het illustreert de praktijk en passie van individuen die met vallen en opstaan de grenzen van het haalbare proberen verleggen, alleen maar ook als groep. De herhaalde pogingen tot tricks, jumpwerk, evenwicht, maar ook de onstuimige interactie en clashes tonen iets meer: in een gedeelde ruimte ontstaat een samenleving waarvan we kunnen leren.

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.