©Bea Borgers

Skatepark

Mette Ingvardsen (BE/DK)
vr 2 mei en za 3 mei
vr 2 mei ’25
en
za 3 mei ’25
  • vr 2 mei ’25
    19:45
    Danstheater, Den Haag
  • za 3 mei ’25
    16:30
    Danstheater, Den Haag

Samen met een intergenerationele groep skaters en dansers verkent Mette Ingvartsen de snelheid en energie van beweging op wielen - een fysieke herinnering uit haar eigen jeugd. Meer dan een vlekkeloos spektakel van virtuoze prestaties, markeert Skatepark de opkomst van een community die wordt gedefinieerd door doorzettingsvermogen en hard werken.

In Skatepark laat choreografe Mette Ingvartsen de fun en rebellie van de skatecultuur ontploffen in de theaterzaal. Dit energiebommetje bewijst het: punx not dead!

De Standaard
Het illustreert de praktijk en passie van individuen die met vallen en opstaan de grenzen van het haalbare proberen verleggen, alleen maar ook als groep. De herhaalde pogingen tot tricks, jumpwerk, evenwicht, maar ook de onstuimige interactie en clashes tonen iets meer: in een gedeelde ruimte ontstaat een samenleving waarvan we kunnen leren.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.