Insomnio

God's own musicians #3
Sat 14 Dec / 20:15
Sat 14 Dec ’24
20:15
  • Sat 14 Dec ’24
    20:15
    Amare Studio

Voor Insomnio is het geluid van vogels al jaren inspiratiebron voor programma’s die elke keer weer resulteren in verrassende concerten met nieuwe en bestaande werken. Zij presenteren deze concerten onder de titel 'God’s own musicians', vrij naar de uitspraak van Olivier Messiaen.

Programme

Jacob ter Veldhuis What is wrong with you?
Seung-Won Oh Vanapriya, beloved forest 
Jonathan Harvey Birdconcerto with pianosong

In God’s own musicians #3 verrijken de geluiden van vogels niet alleen de complexe hedendaagse muziek, ze dragen ook bij aan de toegankelijkheid van een genre dat vaak als weerbarstig wordt ervaren. In die zin zijn de vogels en de vogelgeluiden in het programma zowel inspirator voor de componisten Jonathan Harvey en Seung-Won Oh als gids voor het publiek.

Insomnio complementeert het programma met een nieuw werk van Jacob ter Veldhuis en juxtapositioneert met diens werk geluiden van de gekste vogel — de mens.

De drie composities samen vormen een intrigerend palet rond verbinding tussen mensen, tussen mens en omgeving en tussen de mens en zichzelf.

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.  

Credits

Insomnio
Ulrich Pöhl dirigent
Laura Sandee piano