The Hague String Trio, Lisette Huizenga

Visions of Goldberg
Sat 9 Nov / 20:15
Sat 9 Nov ’24
20:15
  • Sat 9 Nov ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk, The Hague
Visions of Goldberg brengt een geheel nieuwe, unieke ervaring van de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach in een samenwerking tussen The Hague String Trio en digitaal kunstenaar Lisette Huizenga.

Programme

Johann Sebastian Bach, arr. Dmitry Sitkovetsky Goldberg variaties
Een verrassende combinatie van beeld en muziek ontstaat door middel van een stop motion animatiefilm die tijdens het concert geprojecteerd wordt als een bewegend decor op een scherm. Een voorstelling, geïnspireerd op en in dienst van de muziek van Bach, met een knipoog naar het werk van Escher, groot bewonderaar van Bach, wordt gecreëerd die voor het publiek fascinerend en verwonderend zal zijn.

In een wereld waar alles snel lijkt te gaan en informatie kort en behapbaar moet zijn, biedt deze voorstelling een welkom contrast. Een time out waar het publiek achterover kan gaan zitten en zich laat onderdompelen in de schoonheid van muziek en kunst.

Cloakroom and drink  
Cloakroom and an intermission drink are included. If the event does not have an intermission, you will receive the drink afterwards.  

Ooievaarspas discount  
Ooievaarspas holders are eligible for a discount on the ticket price for this concert. To book tickets, we need to see your Ooievaarspas for registration purposes. Please contact our booking office to book your tickets.  

Credits

The Hague String Trio:
Justyna Briefjes viool
Julia Dinerstein altviool
Miriam Kirby cello

Lisette Huizenga beeld