Locatie, contact & pers

De Nieuwe Kerk

Recht tegenover Amare bevindt zich een van de mooiste kerken van Den Haag: de Nieuwe Kerk. Deze unieke locatie is een thuis voor bijzondere muzikale ontmoetingen, mede dankzij het goede zicht op de musici en de intieme sfeer. 

De uitmuntende akoestiek maakt een bezoek aan de Nieuwe Kerk tot een onvergetelijke beleving. Door haar rijke historie, indrukwekkende architectuur, het spectaculaire dakgewelf en daarbovenop de fraaie ligging, is de kerk met recht één van de mooiste plekken van de stad te noemen.

Bereikbaarheid Nieuwe Kerk >

Theater De Vaillant

In De Vaillant beleef, maak én proef je de cultuur van het nieuwe Nederland op het podium, in de organisatie en in de keuken. Wij zien het als onze taak om een uitnodigend theater te zijn voor alle Hagenaars, met name in stadsdeel Centrum. Vooral de cultuur van bewoners en talenten uit de Schilderswijk en Transvaal vervult daarin een hoofdrol. We gaan graag over grenzen, die van onze wijken en van de stad Den Haag. We zoeken de uitdaging waar andere podia tevreden zijn. Zo maken we ruimte voor mensen en podiumkunsten die nog geen plek hebben in het culturele bestel van stad en land.

De Vaillant is hét meemaak - theater van de nieuwe Nederlandse cultuur. Maak het mee!

Bereikbaarheid Theater De Vaillant >

Theater De Nieuwe Regentes

Theater De Nieuwe Regentes is het cultuuranker van het stadsdeel Segbroek en MeeMaakPodium.
Dit betekent een theater voor en door de buurt: toegankelijk, divers en verbindend. Een theater dat een podium biedt aan de bewoners, organisaties, verenigingen, kunstenaars, professionals of amateurs. Een theater dat ruimte geeft aan jouw ideeën en plannen. 

Bereikbaarheid Theater De Nieuwe Regentes >

Contact

Voor vragen over kaartverkoop in Amare / Nieuwe Kerk
dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 – 17:00 uur
☎ 070 88 00 333
kassa@amare.nl

Voor vragen over kaartverkoop in Theater De Vaillant
maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 17:00 uur
☎ 070 44 52 800
info@devaillant.nl

Voor vragen over kaartverkoop in Theater De Nieuwe Regentes
dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 – 17:00 uur
☎ 070 21 19 988
mail@denieuweregentes.nl