© Alwin Poiana

Emio Greco | Pieter C. Scholten / ICK

We want it all
za 10 dec 20:00 - 21:10
za 10 dec '22
20:00 - 21:10
  • za 10 dec '22
    20:00 - 21:10
    Amare, Den Haag
    Danstheater
    Geweest

Speciaal voor hun 25-jarig jubileum creëren Emio Greco en Pieter C. Scholten een roadtrip door hun oeuvre met urgentie als onderliggend motief: WE WANT IT ALL.

Is this the end? It ain't much I'm asking, if you want the truth. Here's to the future. Hear the cry of youth (hear the cry of youth) (hear the cry of youth). I want it all, I want it all, I want it all and I want it now.

Queen - I Want It All

Slotakkoorden van hun bijna 60 creaties vormen daarbij het uitgangspunt. Immers het einde van elke voorstelling betekent voor de makers geen definitieve afsluiting maar het achterlaten van een statement ter voorbereiding op een nieuw begin. Zoals een uitgeputte Greco het letterlijk fluisterde aan het einde van zijn eerste solo Bianco in 1995: Ne me quitte pas. 

We Want It All is geen voorstelling, maar een 1-uur durend festival, waarin Emio Greco en Pieter C. Scholten hun vijfentwintigjarige samenwerking vieren. Slotakkoorden van hun oeuvre staan centraal. Het einde is immers niet definitief, maar de opmaat naar een nieuw begin. Het verleden krijgt nu een heel ander perspectief, of een nieuwe betekenis. The future is back!

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling, om 19.15 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket in de Spinozafoyer een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Onderdeel van:
Dans

Uitvoerenden

Concept en choreografie: Emio Greco & Pieter C. Scholten
Dans: ICK-Ensemble en ICK-Next
Licht: Henk Danner
Kostuums: Clifford Portier video: Erik van der Bijl
Geluidsontwerp: Pieter C. Scholten