© Mark Engelen

De Alex Klaasen Revue - Snowponies

een 'Merrie' Christmas
do 5 jan 19:00 en 21:00
do 5 jan '23
19:00 en 21:00
 • do 5 jan '23
  19:00 - 20:15
  Amare, Den Haag
  Danstheater
  Geweest
 • do 5 jan '23
  21:00 - 22:15
  Amare, Den Haag
  Danstheater
  Geweest

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen rond kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van 8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang.

Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar.

Onderdeel van:
Musical

Luister alvast naar de klassieke kersthits als Oh Ragoutbakje en Rendier Rendang om helemaal in de kerstsfeer te komen.

Uitvoerenden

Met Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg.