Spinvis & Saartje Van Camp

Neveldieren
za 13 mei 20:15 - 21:55
za 13 mei '23
20:15 - 21:55
  • za 13 mei '23
    20:15 - 21:55
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Geweest

Met veel bekende en nieuwe Spinvisliedjes.

Muziek die het hart sneller doet kloppen in verwondering of in een beweging van schoonheid en verbazing. Dat is wat Neveldieren met het publiek doet.

8weekly ★★★★

Spinvis en Saartje Van Camp wekken met bekende en nieuwe Spinvisliedjes de mythologische neveldieren tot leven. Ergens tussen waan en werkelijkheid fluisteren en zingen deze wezens ons toe. Eeuwenoud zijn ze. Soms mens, soms dier, soms man, soms vrouw, soms geen van beiden of allebei. Wat drijft hen? Waarom zijn ze nog altijd hier? Spinvis is een van de eigenzinnigste en veelzijdigste artiesten in het Nederlandse poplandschap. Hij ontving diverse prijzen, waaronder de Popprijs, de Zilveren Harp, de Annie M.G. Schmidtprijs, de Johnny van Doornprijs en de Gouden Notekraker. In oktober 2020 verscheen zijn geweldig ontvangen album 7.6.9.6.: “De liedjes zijn met nóg meer zorg aangekleed dan voorheen.” - de Volkskrant ★★★★★

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Uitvoerenden

Spinvis zang, gitaar, toetsen, koto, samples en drums
Saartje Van Camp zang, cello, toetsen, erhu en samples
Niels Jonker geluid en beeldtechniek
Joep Vermeulen decor
Mark Tober lichtontwerp