Het Amare Jeugd & Familie Doeboekje

Wij presenteren: het Amare Doeboekje!

Wist je dat Amare een uitgebreide jeugd- en familieprogrammering heeft? Je vindt alle voorstellingen en activiteiten voor jeugd en familie terug in ons nieuwe doeboekje. Er zit voor alle leeftijdscategorieën iets tussen. Het boekje staat vol met de leukste puzzels en spelletjes!  Help bijvoorbeeld Brandweerman Sam de piratenschat te vinden, leer de vijf balletposities of speel theaterkassa.

Je vindt ons programma-/doeboekje in de folderrekken in Amare. Kom het boekje voor of na de voorstelling invullen of neem 'm mee naar huis. Veel kleur-, puzzel- en knutselplezier! 

Het recept van Buurmans Keukenparade in het Amare Doeboekje is helaas niet goed leesbaar, maar deze kun je in z'n geheel terugvinden op amare.nl/buurmanskeukenparade.

Je vindt de jeugd- en familieprogrammering ook op deze pagina.


 

Jeugd & familie voorstellingen in 22/23:

Buikvlinders (6+)

Buikvlinders (6+)

Ensemble Residentie Orkest

za 15 okt '22 11:00 - 11:55
Wolfgang, het wonderjong (8+)

Wolfgang, het wonderjong (8+)

Pieter Kramer / Theateralliantie & Theater Oostpool

wo 25 jan '23 - zo 29 jan '23

Meer verhalen van Amare:

Charlie and the Chocolate Factory in première

Op zondag 11 september ging de musical Charlie and the Chocolate Factory, naar het gelijknamige boek van Roald Dahl, in première in het Theater DeLaMar.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.

Mensen van Amare

Wie kom je nu eigenlijk allemaal tegen in Amare en wat doen ze de hele dag in dat gebouw? In 'Mensen van Amare' krijg je een kijkje achter de schermen.