Inside Amare: podcast-tip

Samen impact maken met social return

Als Amare programmeren we de mooiste voorstellingen, concerten en Open Amare activiteiten waar iedereen welkom is, maar wist je dat we ook verantwoordelijk zijn voor het beheer van dit meest duurzame cultuurcomplex van Nederland? We werken daarvoor onder andere samen met schoonmaakbedrijf EW Facility Services.

Voor hun podcastserie ‘Achter de schermen bij’ interviewde EW onze collega Leonie Smit (development en relatiebeheer) en Edwin Eijsackers van Teamwerk Participatie Diensten (re-integratie en jobcoach organisatie). Centraal staat het sociale beleid van Amare en welke positieve impact je kunt maken met maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de podcast komen inspirerende voorbeelden voorbij, van het initiatief Nice to Meet You tot ons prijswinnende schoonmaakteam. 

Golden Service Award

Elke dag zorgt ons schoonmaakteam dat alle ruimtes weer spic-en-span zijn om de vele bezoekers, studenten en professionals te verwelkomen. Een deel van het schoonmaakteam van EW Facility Services bestaat uit medewerkers via het Haagse Teamwerk Participatiedienst. Het bedrijf van Edwin (voormalig leerkracht en stagecoördinator in het speciaal onderwijs) zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen, op een manier die bij hen past. En dat werkt heel goed, want binnen no-time verdiende het kersverse schoonmaakteam de landelijke Golden Service Award voor beste schoonmaakteam! 

Podcast luisteren

Heb je interesse in sociaal en duurzaam ondernemerschap en laat je je graag inspireren door nog meer voorbeelden uit de praktijk van Amare? Luister de EW podcastaflevering dan zeker even! 

Meer verhalen over Amare: