© Joana Linda

Cristina Branco

EVA
vr 21 apr 20:00 - 21:15
vr 21 apr '23
20:00 - 21:15
  • vr 21 apr '23
    20:00 - 21:15
    /Archief

Met de muziek van Christina Branco waan je je zo in de nauwe straatjes van Alfama, Lissabon, waar Fado in elke bar en café klinkt. Deze warme sfeer brengt Branco binnenkort mee naar de theaters tijdens haar nieuwste tour genaamd EVA.

Uitvoerenden

Van en met Christina Branco

De Portugese zangeres Cristina Branco is een van de grootste fadista’s van onze tijd. Door haar moderne benadering van de traditionele fado, waarbij ze deze verrijkt met jazz, wereldmuziek en pop, heeft zij een compleet unieke stijl ontwikkeld. De vertolkster van het Portugese levenslied is al jaren een graag geziene persoonlijkheid op de Nederlandse podia en werkte in het verleden onder meer samen met BLØF. Tijdens dit nieuwe programma zal zij, naast eerder materiaal uit haar rijke carrière, ook livenummers van haar in 2020 verschenen album EVA ten gehore brengen. Zelf zegt ze hierover: “EVA is het portret van iemand in tijden van verandering. EVA is wat ik wil zijn.”

 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.