Checkpoint, Vetter dan ooit! (6+)

Checkpoint Theater
za 29 apr 19:30 - 21:00
za 29 apr '23
19:30 - 21:00
  • za 29 apr '23
    19:30 - 21:00
    /Archief
Na het grote succes van het afgelopen jaar komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste, spectaculairste show ooit!

Na het grote succes van het afgelopen jaar komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste, spectaculairste show ooit! Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start: doe mee op het toneel met verschillende tests, speel mee met jongens tegen de meiden, duik weg voor het friet-schiet kanon, verwonder je hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel, veel meer. 

Grootser, spectaculairder en vetter dan ooit!

Wees er snel bij, want vorig seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Uitvoerenden

Acteurs: Tim Schouten, Romy Ruitenbeek, Sem Peelen en Jorginho Girbaran
Regie: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende
Oorspronkelijk script: Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende
Muziek: Gert-Jan van den Ende