© Andreas Terlaak

Conny Janssen Danst

FRAMED
zo 30 apr 14:15
zo 30 apr '23
14:15
  • zo 30 apr '23
    14:15
    Amare, Den Haag
    Danstheater

De nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst is een beeldend gemonteerde vertelling waarin livedans, filmbeelden en muziek samenkomen om een gezamenlijke wereld te creëren.

In FRAMED maken we kennis met twaalf figuren, allen bewoners van dezelfde stad. In aaneengeschakelde scènes ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

Na de grote zaalvoorstellingen HOME, BROOS en KIEM, die allen vanuit een sterk persoonlijke urgentie gemaakt zijn, richt choreograaf Conny Janssen met haar nieuwe creaties voor de grote zaal de focus op beeld, beeldvorming en identiteit.

Nieuw in FRAMED is de grote rol voor video die wordt toegevoegd aan de voorstelling. Daarnaast werkt Conny Janssen opnieuw met een avontuurlijke groep dansers, bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek van FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en ruige stadse soundbites.

Let op: In FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling, om 13.30 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket in de Spinozafoyer een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Uitvoerenden

Choreografie: Conny Janssen
Dansers: Alberto Albanese (stage), Adi Amit, Laura Costa (stage), Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Ricky Nainggolan (stage), Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Liza Wallerbosch
Concept: Conny Janssen &; Thomas Rupert
Muziek: Michel Banabila, Oene van Geel, Nina Simone, Antonio Vivaldi, A Winged Victory For The Sullen
Toneelbeeld en video-ontwerp: Thomas Rupert
Video-ontwerp, camera &; edi: Davide BellottaLichtontwerp: Remko van Wely
Kostuumontwerp: Babette van den Berg
Dramaturgie: Judith Wendel
Repetitor: Erik Spruijt