© Peter Lodder

Nederlands Blazers Ensemble

Jamaica
do 18 mei / 20:00 - 21:20
do 18 mei ’23
20:00 - 21:20

“Een bruisende reggaeshow!” ★ ★ ★ ★ Volkskrant

Voor het eerst in haar geschiedenis is het Nederlands Blazers Ensemble op dit prachtige eiland - doordrenkt van de Reggaemuziek- geweest. Jamaica. 

De Blazers zijn door het binnenland getrokken om in de ghetto’s van Kingston artiesten te zoeken, te vinden en samen muziek te maken: lokaal beroemde muzikanten en jonge opkomende talenten. Reggae, Ska en nog veel meer. Een aantal van deze ervaren en jonge helden gaat met het NBE mee op tournee langs de Nederlandse podia. Tijdens de voorstelling worden de Blazers op het podium vergezeld door reggae-fenomenen Kiddus I en Queen Omega.

Tijdens de voorstelling wordt ook contact gemaakt met Jamaicaanse muzikanten, die vanaf het eiland geprojecteerd op een groot scherm live samenspelen met de Blazers op het podium. Je waant je op Jamaica: bedwelmend, ontroerend en swingend.

Nederlands Blazers Ensemble

Gratis inleiding
Voorafgaand aan de opera, om 19.15 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket in de Swing een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Ooievaarspaskorting

Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Brasserie Amare
Maak je bezoek compleet met een lunch of diner bij Brasserie Amare!

➤ Bekijk het menu en reserveer een tafel

Credits

Nederlands Blazers Ensemble
Kiddus I
Queen Omega