© Antoinette Reinecke

Ndlovu Youth Choir

Internationale sensatie uit Zuid-Afrika
za 6 mei
za 6 mei ’23
  • za 6 mei ’23
    15:00 - 16:30
    Nieuwe Kerk
  • za 6 mei ’23
    20:30 - 22:00
    Nieuwe Kerk

Het in 2009 opgerichte jongerenkoor Ndlovu Youth Choir begon als een simpel naschools programma, maar vergaarde in 2019 internationale bekendheid door hun deelname aan America's Got Talent. Daar verloren ze op het nippertje de finale, maar dat betekende zeker niet het einde van hun carrière. Moeiteloos combineren ze traditionele Zuid-Afrikaanse genres met pop, rock, jazz en EDM, wat tot uiterst dansbare covers heeft geleid van onder andere Africa van Toto, Higher Love van Kygo en Shape of You van Ed Sheeran. Inmiddels brachten ze al drie albums uit, en zien wij geen enkele reden meer om het koor niet uit te nodigen voor een feestje.

The best final I have ever sat on in my life

Simon Cowell (America's Got Talent seizoen 14)

Met hun prachtige samenzang en creatieve uitvoeringen van populaire liedjes gooit het Ndlovu Youth Choir hoge ogen in Amerika. Hun auditie bij de beroemde talentenjacht leidde tot een staande ovatie van het publiek. De YouTube-video van de auditie is inmiddels meer dan 7 miljoen keer bekeken. Een plek in de spotlights voor deze talentvolle jongeren die dankzij dit koor hun problematische achtergrond kunnen overstijgen.

Kippenvel, betoverend en energiek. De juryleden van America’s Got Talent maar ook de media komen superlatieven tekort om het Zuid-Afrikaanse koor te omschrijven. Dankzij een ontroerende vertolking van Whitney Houstons Higher Love staan ze nu in de finale. “Het is fantastisch. Een gekkenhuis. Een droom die uitkomt voor ons koor”, zegt koorleider Ralf Schmitt in een radio-interview.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.