Poppetje van Papier (4+)

Residentie Orkest
Magie en fantasie op toneel
zo 11 feb
zo 11 feb '24
 • zo 11 feb '24
  11:00 - 12:00
  Amare, Den Haag
  Amare Studio
 • zo 11 feb '24
  13:00 - 14:00
  Amare, Den Haag
  Amare Studio
Poppetje van Papier zet je fantasie in werking. Een magische voorstelling voor jong en oud die tot de verbeelding spreekt.
Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang doorgaan. Ook met papier. In deze nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje. Het poppetje vindt een witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen. Drie poppenspelers vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Een ensemble uit het Residentie Orkest begeleiden het papier met speciaal door Thomas Beijer gecomponeerde noten. Na het zien en horen van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Uitvoerenden

Ensemble Residentie Orkest
Aniek Stokkers, Dennis de Groot & Christiaan Koetsier acteurs
Thomas Beijer muziek
Mark Haayema regie

Kom je ook spelen in onze Instrumententuin? Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom voor het concert toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open een uur voorafgaand aan het concert.